Pressrum

Presskontakt

Kolla in oss på MyNewsDesk

Besök oss
Två barn på en parkbänk vid lekplats

Pressreleaser

Lappset expanderar verksamheten till att omfatta idrottsplatser

Lappset expanderar verksamheten till att omfatta idrottsplatser

Lappset Sweden tillverkar och säljer parkmöbler, lekparker och utegym. Nu expanderar Enköpingsföretaget verksamheten till att även omfatta idrottsplatser och underhållstjänster. Detta genom försäljning av olika typer av konstgräslösningar för bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och agilitybanor. Bakom expansionen ligger Lappsets finska moderbolag Lappset Group som i början av året startade ett nytt dotterbolag, Lappset Idrottsplatser AB, för ändamålet.
Läs mer »
Starkt 2017 för Lappset

Starkt 2017 för Lappset

Enköpingsbaserade Lappset kan se tillbaka på ett lyckosamt 2017, där bland annat parkmöblerna gav omsättningen en rejäl skjuts. Totalt ökade omsättningen med 10 procent.  –...
Läs mer »

Stort missnöje kring slitna lekplatser

Drygt var fjärde svensk upplever att lekplatserna i närområdet är slitna och i behov av renovering. Det visar en Sifo-undersökning bland drygt 2000 svenskar genomförd på uppdrag av Lappset, som tillverkar lek- och parkutrustning för utomhusbruk. Störst är problemet i norra Sverige och i Stockholm. ”Slitna lekplatser kan utgöra en omedelbar fara för barnen som leker där” säger Sören Silén, vd på Lappset.
Läs mer »
Utemiljön avgörande för att slita barnen från skärmen

Utemiljön avgörande för att slita barnen från skärmen

I en SIFO-undersökning bland drygt 2000 svenskar, genomförd på uppdrag av Lappset, framkommer att två av fem föräldrar till barn under 13 år upplever att deras barn spenderar för lite tid utomhus.
Läs mer »