Cookies

Cookies/kakor & Sekretesspolicy

Hur använder Lappset Cookies?

Vad är Cookies?
Lappsets hemsida och webbutik använder sig av så kallade cookies/kakor för att våra kunder ska få en bra upplevelse och för att förbättra vår kundservice.

Cookies är textfiler som sparas på datorn. Vi använder oss av cookies för att komma ihåg valen av produkter i kundkorgen. Hemsidan använder sig också av tredjeparts-cookies, till exempel chattfunktionen och för att följa statistik bland annat genom google analytics.

Hur reglerar jag cookies?
Brandvägg och/eller webbläsare kan vara inställd att neka eller tillåta lagring av cookies. Genom inställningar i din webbläsare kan du styra hur man vill hantera cookies (hur du styr cookies kan variera beroende på vilken webbläsare du använder dig av).

Hur gör jag beställningar utan att använda cookies?
Vill du göra en beställning utan cookies kan man i stället kontakta vår kundsupport och göra beställningen via telefon, e-post, fax eller brev.

Kundsupport: 0171-270 80
E-post: sverige@lappset.com
Fax: 0171-272 99

Postadress:
Lappset Sweden AB
Litslena Sneby 2
SE-745 96 ENKÖPING

 

Sekretesspolicy

Personuppgifter
Lappset Sweden AB är ansvarigt för personuppgifter som lämnas till Lappset när du till exempel gör beställningar, ändringar, reklamationer och ansökningar till Lappsets nyhetsbrev via e-mail, telefon, fax eller brev. Genom att lämna dessa uppgifter till Lappset godkänner du även att Lappset lagrar och använder uppgifterna för att kunna fullfölja sina åtaganden samt kunna ge dig bästa möjliga service.

För att kunna uppnå detta kan dina uppgifter komma att samköras med andra register och lämnas till andra bolag i Lappset koncernen, samarbetspartners och leverantörer, i vissa fall utanför EES-området. Uppgifterna kan komma att användas i marknadsföring, tex för utskick av erbjudanden.

Enligt personuppgiftslagen har du rätt att ta del av den information som vi har registrerat om dig. Vill du göra ändringar, uppdateringar eller om du önskar bli borttagen ur registret av uppgifterna gör du detta enklast genom att kontakta kundsupport via 0171-270 80 eller sverige@lappset.com

Här kan du läsa mer om vår sekretesspolicy

 

Hur använder Lappset dina personuppgifter?

Vi kan använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • För att bearbeta dina beställningar och returer
  • För att kontakta dig vid eventuella problem med leverans
  • För att besvara dina frågor och informera dig om nya eller ändrade tjänster
  • För att informera vinnare i tävlingar som arrangeras
  • För att göra analyser så att vi kan ge dig relevanta marknadsföringserbjudanden och information
  • För att testa och förbättra våra system som tillhandahåller våra tjänster
  • För att förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster

 Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas uppgifter.