Lediga tjänster

Lekfull säljare till Lappset Sweden AB  

Vi utökar våran närvaro i västra Sverige, där du som distriktsansvarig säljare får en betydelsefull roll för utvecklingen av bolagets tillväxt i Sverige. Du kommer i denna spännande roll att jobba nära dina chefer och övriga kollegor. I linje med företagets strategiska mål kommer din uppgift bestå av att prospektera, boka möten och genomföra aktiviteter med båda nya och befintliga kunder, där du erbjuder Lappset Swedens tjänster som innefattar premiumprodukter inom lekplats-, sport/aktivitets- och parkutrustning. Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, långsiktiga relationer, samt at vårda och vidareutveckla dom redan goda kundrelationerna som existerar inom ditt distrikt. Tillsammans med företagets innesäljare och CAD-avdelning arbetar du med att skapa fantastiska utemiljöer för våra kunder.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad affärsman/affärskvinna. Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att självständigt skapa resultat genom aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

För att lyckas i rollen är du ambitiös, trygg och driven i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att prospektera på ett strukturerarat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå. Du behöver även ha egenskapen att kunna jobba självständigt, ha tålamod och vara strukturerat i din planläggning och i ditt arbetssätt då tjänsten utgår hemifrån.

Vi erbjuder dig:

 • Chansen att representera ett stabilt och innovativt bolag i stark tillväxt och med hög ambition, som ligger i framkant av utvecklingen inom branschen
 • En betydelsefull roll som säljare där du har ansvar för ditt egna distrikt och har möjligheten till att strukturera upp din egen vardag
 • En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation
 • Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, varm och inkluderande arbetsmiljö
 • Fullt stöd från innesäljavdelning, designavdelning och ledning i bolaget

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av B2B-försäljning på fält, gärna på distrikts/regions-nivå
 • Är van med att jobba proaktivt och att hålla hög aktivitet i tidigare roller inom försäljning
 • Är en lagspelare och som önskar att jobba mot högt uppsatta mål
 • Ett brinnande intresse för affärer, samarbeten och goda, långsiktiga affärsrelationer
 • Önskar att arbeta med kvalitet och vara en ambassadör för premiumprodukter

Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande, som är orädd att ta initiativ och som har ambitionen, tålamodet och drivet till att bygga upp ditt egna distrikt.

Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, är van användare av crm , har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Eirik Dybendal. För eventuella frågor kan du smsa / ringa Eirik på 0765-259033 eller maila på eirik.dybendal@salesonly.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lappset Sweden AB:

Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 40-tal länder och har dotterbolag i sex. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland.
Lappset Sweden AB har 30st anställda och har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. För mer information se företagets hemsida www.lappset.se

 

__________

 

Vill du vara med och skapa framtidens mötes- och lekplatser?

Lappset Sweden utökar sitt designteam som skapar innovativa och spännande lekmiljöer för barn och ungdomar. Vi söker en entusiastisk, talang- och lekfull landskapsarkitekt/designer som vill vara med att rita spännande utemiljöer med våra produkter.

Är du den vi söker?

 • Du har en bakgrund som landskapsarkitekt eller motsvarande.
 • Du är kreativ och har öga för design och utemiljöer, såväl offentliga som privata.
 • Det behärskar 3d studiomax och AutoCAD, som är de program vi arbetar i. Det är meriterande om du även kan Solidworks.
 • Du vill vara en del av ett team och har viljan att lära och utvecklas
 • Du är social, hjälpsam och en allmänt trevlig person

Det här är dina arbetsuppgifter:

 • Rita lekplatser och andra utemiljöer utifrån en projektbeskrivning
 • Produktion av detaljerade layouter
 • Skapa illustrationer och planskisser för utemiljöer
 • Hjälpa till med anbudsförfrågningar

Lappset Sweden är en av Sveriges ledande leverantörer av lek-, sport och parkutrustning. Vi utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för alla åldersgrupper. Tanken bakom våra lekplatser är att de såväl ska stimulera barns hälsa och lärande som att erbjuda utmanande och roliga lekmiljöer.

Vårt kontor ligger i Enköping, det är även här du har din arbetsplats.
Läs mer om Lappset på: www.lappset.se

Din ansökan:
Är du intresserad av att bli en del av vårt designteam och vara med i ett expansivt skede för Lappset? Skicka då en ansökan där du berättar om dig själv, tillsammans med en CV till katja.skaner@lappset.com

Senast den 15 november 2017 vill vi ha din ansökan!

Om Lappset Group, vårt moderbolag
Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av lekplats- sport- och parkutrustning. I vårt produktutbud finns aktivitetsutrustning för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Våra lekplatser, utegym, seniorgym och parkourprodukter skapar glädje för miljoner människor i fler än 50 länder. Tillverkningen av parkutrustning sker i Enköping, där även Lappset Swedens har sitt kontor. Moderbolaget Lappset Group ligger i Rovaniemi, vid polcirkeln i Finland.

 

 

 

 

 

 

Ladda ner vår app Lappset Switch It!