• Interaktiv lek väcker liv i barnens rörelseglädje

  Genom interaktiva lekplatser skapar vi utemiljöer som möter barn och ungdomar i den digitala världen. Det gör leken mer inspirerande och engagerande för barnen – samtidigt som deras fysiska, sociala och mentala behov tillgodoses.

  Läs om våra interaktiva uteprodukter nedan. Vill du veta mer om framtidens interaktiva lekplatser, möt oss gärna i vår monter B05:30 på Elmia-mässan den 26–28 september.

   

  FONO – DJ-bås för utomhusbruk
  Fono fungerar som en högtalare för musiken som finns lagrad i mobiltelefonen och har även DJ-funktioner som scratch, loopning och olika ljudeffekter. Fonos har speciella paneler som gör att musiken leds direkt mot åhörarna vilket gör att ljudet inte blir ett störande inslag för grannar eller andra berörda i närheten. Önskas högre ljud finns externa högtalare som tillbehör.


  MEMO – Interaktivt lärande ute på skolgården
  Memo är ett nytänkande, lärande, interaktivt spel som aktiverar och underhåller barn i alla åldrar samtidigt som det ger möjligheter till en ny typ av skolundervisning – utomhus. Med Memo kan en del av lektionerna flyttas utomhus, till exempel glosförhör, geografi- och mattelektioner. Memo ger en balanserad mix av roliga lekar med hög fysisk aktivitet och kluriga matematiska övningar och minnesspel.


  SUTU – Interaktiv bollvägg
  Sutu kombinerar barnens intresse för dataspel med fördelarna att vara ute i den friska luften. Sutu är en cirka två decimeter tjock interaktiv vägg med inbyggda stötsensorer som reagerar när spelaren sparkar eller slänger en boll mot den. Sutuväggen är uppdelad i ett antal stora lysande paneler som registrerar i vilken av dessa som bollen träffar. Med ett knapptryck väljer spelaren mellan olika bollsspel.


  SONA – interaktiv musik- och dansmaskin
  Sona är en dans- och musikmaskin som erbjuder olika interaktiva lekar med musik och ljudeffekter. Deltagarna kan antingen leka tillsammans för att nå en högre nivå i spelet, vara med i en danstävling eller skapa ljudeffekter. Sona reagerar på rörelser och ljud och med hjälp av en kamera högst upp i bågen registreras deltagarnas rörelser. Med ett knapptryck väljer deltagarna mellan de olika danslekarna.


  TORO – interaktiv multisportarena
  Toro är en interaktiv och kompakt multisportarena där barnen kan välja mellan olika fotbollsspel, hockey och bandy. Toro har interaktiva paneler som agerar måltavlor och är framtagen med fokus på stor variation av sporter och spel på en begränsad yta. De fyra målen är sammanlänkade och programmerade för att fungera för de olika föreslagna spelmomenten, men möjligheten finns att även använda

   

 • Höstkampanjen är här! 2 oktober – 31 december

  Lappsets höstkampanj har dragit igång.

  För att göra det så smidigt som möjligt för dig så har vi samlat allt du kan tänka dig om vår höstkampanj på ett och samma ställe. Här nedan kan du se olika alternativ för att se vad vi har att erbjuda bland annat kampanjpriser och snabba leveranser.

  Klicka här för att komma till kampanjsidan – Här kan du gå in och titta närmre på produkterna.  Klicka här för att komma till kampanjens pdf – Det ger dig en snabb och smidig överblick av ...

  Läs mer
 • Den digitala utvecklingen är ingen fiende

  En stor utmaning för Sveriges lek- och parkutrustningsföretag är att skapa utemiljöer som sliter barnen från skärmen och lockar dem till lek – utomhus. Här är Katja Skånér, ny vd på Lappset, vision om hur det ska gå till.

  Intresset att röra på sig minskar hos svenska barn. Vad innebär det för er? Barnens intresse för lek och rörelse har inte minskat – parkerna, skogarna och lekplatserna har bara hårdare konkurrens om deras uppmärksamhet nu. En sandlåda och ett par gungor räcker för ett...

  Läs mer
 • Snabba leveranser!

  Vi försöker alltid hålla korta leveranstider och nu kan du även få expressleverans på utvalda produkter. Dessa har endast 2 veckors tillverkningstid och finns enbart i standardutförande (så som de visas på bilderna).

  Exempel på produkter:

  010503 DINO

  137105M-224255 ACTIVITY TOWER

  000500-16 PARK PICNIC TABLE

  Klicka här för att komma direkt till listan!

  Lappset reserverar sig för eventuella förändringar i listan för expressleveranser 2017.

   

  ...

  Läs mer
 • Elmia Park 26-28 september

  Nu är det inte långt kvar till Elmia Park i Jönköping den 26-28 september! I år har vi med oss tre spännande produkter som vi tror är framtidens digitala lekplatser.

  Du hittar Lappset i monter B05:30! Här finns den nytänkande och lärande produkten Memo som borde finnas på alla moderna skolgårdar. Vidare visar vi vårt utomhus DJ-bås Fono som låter ungdomar få leva ut sina DJ-drömmar. Och missa heller inte att sparka boll mot den interaktiva bollväggen Sutu. Du kan även komma förbi och d...

  Läs mer
 • Tävla i Enköpings MÄSTARNAS MÄSTARE på Trädgårdsdagen 2/9!

  Missa inte denna unika chans att bli Enköpings MÄSTARNAS MÄSTARE i Lappsets fitnessområde på Trädgårdsdagen 2/9!

  Tävlingen kommer att ledas samt coachas av ingen mindre än Martin Lidberg, vinnare av MÄSTARNAS MÄSTARE 2017. Det kommer att finnas två grupper beroende på i vilken form man anser sig vara – Elit samt Motionär. 

  Martin kommer först att prata om träning och hälsa på scenen i Skolparken mellan kl 11:00-11:30.

  12:15 finns Martin på plats i vårt område nere v...

  Läs mer
 • Save the date! Trädgårdsdagen 2:a september

  Lördagen den 2:a september är det Trädgårdsdagen i Enköping och i år kommer vi ha ett stort område med utvalda fitnessprodukter längst åpromenaden.

  Träningscoachen Martin Lidberg, även känd som vinnare av Mästarnas Mästare 2017, är sedan flera år tillbaka ambassadör för Lappsets utegym och fitnessprodukter. Martin kommer att prata på stora scenen i skolparken och sedan finnas på plats vid vårt område för att instruera hur man använder Lappsets utegym och fitnessprodukter på bästa sätt....

  Läs mer
 • Ny app till vår interaktiva fotbollsvägg Sutu!

  Att spela på din Sutu fotbollsvägg får nu en helt ny dimension!

  Nu kan du ladda ner Yalp Sutu App via App Store eller Google play för att hämta dina poäng från spel på fotbollsväggen Sutu.

  Appen kommer att vara tillgänglig för alla Sutu fotbollsväggar så du kan tävla mot dig själv och dina vänner runtom i världen.

  Vad kan du göra med appen? SPELA alla spel på fotbollsväggen Sutu HÄMTA dina eller dina vänners poäng TÄVLA mot andra runtom i världen FÖRBÄTTRA dina kunska...

  Läs mer
 • Produkter med expressleverans!

  Du har väl inte missat att vi har expressleverans på utvalda produkter!

  Behöver du en ny gungställning, fler cykelställ eller kanske komplettera en lekpark med parkmöbler omgående? Vi har plockat ut ett antal produkter som du nu kan få expressleverans på. Dessa har endast 2 veckors tillverkningstid och finns enbart i standardutförande (så som de visas på bilderna).

  Klicka här för att komma direkt till listan!

  Lappset reserverar sig för eventuella förändringar i listan för ex...

  Läs mer
 • Första Angry Bird parken har öppnats

  Det som började som ett app för sju kronor i mobiltelefonen har vuxit till något större. Angry Birds parken i Tammerfors är den första i raden av flera temaparker som den finska speltillverkaren Rovio planerar tillsammans med lekplats- och parkmöbeltillverkaren Lappset Group, också från Finland. Näst på tur står Angry Birds parken i Nottingham, England. – Intresset för lekutrustning med Angry Birds tema är stort även i Sverige men hittills har vi mest sålt enstaka produkter och parkmöbler. Det...

  Läs mer
 • Kärleksfullt cykelställ från Lappset

  Nu lanserar Lappset två nyheter inom parkkategorin cykelställ. Den nya serien ”Hjärtat” är ett cykelställ i stålkonstruktion med formen av ett utdraget hjärta. Hjärtat kan placeras som en kärleksfull solitär eller som flera på rad. Vidare lanserar Lappset även ett ramfäste till den existerande Urban-cykelställserien.

  För att förhindra stölder går trenden mot att cykelställ utformas så att även ramen på cykeln kan låsas fast. Det nya cykelstället Hjärtat är därför utformat så at...

  Läs mer

Ladda ner vår app Lappset Switch It!